Vilafranca inicia una nova fase de la reforma de la plaça de bous

659
PUBLICITAT

-El consistori ha contractat a 9 persones

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat nou persones per continuar amb les tasques de rehabilitació de la plaça de bous de la localitat. L’alcalde, Óscar Tena, ha explicat que d’esta manera es continua amb la tasca que va exercir el taller d’ocupació durant el passat hivern i primavera. Els contractats són els alumnes treballadors que ja van exercir les seues tasques al taller d’ocupació, de manera que són coneixedors dels treballs a desenvolupar. Per a ells suposa la continuïtat en les tasques que van dur a terme durant el procés formatiu.

En esta ocasió s’invertiran al voltant de 50.000 euros per continuar amb la rehabilitació de les grades. L’Ajuntament i la Diputació de Castelló financen la rehabilitació de la plaça.

D’esta manera bona part de la plaça quedarà renovada i utilitzable per a tot tipus d’esdeveniments socioculturals, no només taurins. L’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació van acordar invertir 110.000 euros a la plaça de bous, dels quals el consistori aporta 32.000 i la Diputació els 78.000 restants.