Vilafranca inicia la setmana contra la Violència de Gènere

66
Vilafranca inicia la setmana contra la Violència de Gènere
Vilafranca inicia la setmana contra la Violència de Gènere

Vilafranca viu aquesta setmana una intensa agenda d’actes centrada en la condemna dels actes de la violència de gènere. Així, hui a les 12.00 hores es penjarà en la façana de la Casa Social un tapis de llaços elaborats pel grup de dones del municipi. Cada llaç del tapis representa a una dona assassinada durant 2017.


El divendres 25, a les 19.00 hores donarà començ la Marxa contra la Violència de Gènere que partirà de la Casa de la Cultura i recorrerà la localitat fins arribar a l’ajuntament. Allí, la regidora de Benestar Social, Betlem Pons Aleman, llegirà el manifest pel Dia Contra la Violència de Gènere (25 de novembre).

A continuació, els representants de les associacions locals llegiran el nom de totes les dones assassinades durant aquest any i els alumnes del CEIP Don Blasco de Alagón faran el mateix amb els noms de cada xiquet orfe víctima de la violència.

A partir d’avui, els ciutadans poden adquirir una polsera confeccionada per l’ajuntament que porta el lema “Jo rebutge la violència de gènere”.