Vilafranca inicia la millora de la plaça de bous amb els primers 16.000 euros procedents d’Ajuntament i Diputació

166

-Nota de premsa-

Al mes de juny s’han iniciat els treballs de millora de la plaça de bous de Vilafranca. Per a la reforma de la plaça es destinen els 16.000 euros aprovats dins el Consorci format per la Diputació, l’Ajuntament i membres del Club Taurí. Institució provincial i consistori aporten 8.000 euros cada un d’ells per a les tasques de millora. Per a l’execució dels treballs s’ha contractat a una empresa local.

El regidor de Cultura i Festes, Víctor Tena, ha assenyalat que “la primera tasca ha consistit en reparar la màniga d’entrada dels bous als corrals. Així mateix s’ha ampliat el passadís superior de la màniga que dóna a un dels patis , per a una millor mobilitat dels animals, evitant una teulada que feia que els animals quedaren baix “.

D’altra banda s’ha reparat el teulat a la sortida cap dels corrals cap al recinte de “cadafals”. D’altra banda s’ha reparat una de les portes d’emergència en els serveis.Per a final d’estiu es durà a terme la impermeabilització de 70 metres de grada. D’altra banda es traurà la pedra en un dels accessos. En aquest cas es tracta del que està entre les taquilles i els mateixos corrals.