Vilafranca inaugura avui el primer sender homologat de la província per a cavalls

486
Ruta de cavalls a Vilafranca
PUBLICITAT

-Visites guiades i gratuïtes donaran a conèixer els racons més emblemàtics de Vilafranca durant la vesprada d’avui a la Fira de la Magdalena

Dos dies després de l’inici de la XIX Fira de la Magdalena de Vilafranca, avui s’obre l’última jornada d’activitats al voltant del món de l’agricultura i la ramaderia. Aquest diumenge és el més cultural dels dies de la fira. Els actes comencen amb l’obertura del recinte a les 10: 00h i continuaran amb la inauguració de la ruta eqüestre I-40 “Bosc de la Palomita”, la primera a la província de Castelló. Al migdia, es presentarà aquesta ruta a la Plaça de toros del municipi.

També a les 12: 00h, el veterinari de Benassal, D. Juan Tomás Fabregat Ferrer oferirà una conferència sobre el món eqüestre. A partir de la mateixa hora, els nens i nenes que ho desitgin podran fer una volta en ruc pel nucli urbà o participar en tallers i activitats per a tota la família. Ja a la tarda, el personal de l’Oficina de Turisme de Vilafranca serà l’encarregat d’ensenyar, mitjançant visites guiades i gratuïtes, llocs tan característics com l’Església Parroquial de Santa Magdalena, l’Ajuntament o el Museu de la Pedra en Sec. A les 21: 00h es clausurarà aquesta edició de la fira, una de les més variades i participatives.

A les 18h tindrà lloc l’animació infantil de La Xalera suspesa ahir.