Vilafranca i Vistabella acolliran cursos d’estiu de la UJI

923
Cartell Cursos d'Estiu 2016 UJI
PUBLICITAT
Els cursos es realitzaran a Vilafranca, Vistabella, Vilafamés, Vila-real, Benicàssim i Castelló

La Universitat Jaume I presenta enguany una oferta de Cursos d’Estiu formada per un total d’11 propostes formatives que es desenvoluparan entre el 5 i el 22 de juliol de 2016 a Vila-real, Vilafamés, Benicàssim, Vistabella, Vilafranca, la Llotja del Cànem-Seu de la Ciutat i al campus universitari. El vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Wenceslao Rambla, ha destacat que es tracta de cursos que aborden un ampli ventall de «temàtiques d’actualitat d’una forma distesa però no per això menys seriosa».

Com en edicions anteriors, l’oferta de cursos d’estiu aborda temàtiques diferents i interessants que comprenen des d’aspectes relacionats amb la salut i la medicina, la literatura, la filologia, l’educació o el patrimoni de les comarques castellonenques fins el màrqueting, la música o el periodisme. La relació de cursos d’enguany és la següent: Els vapors de l’art. El vi i el festiu en la creació artística i literària; El màrqueting de salut en l’entorn 3.0; Humanització en l’assistència a la dona i la primera infància; Curs pràctic. Medicina tropical i laboratori: coneixements i necessitats; El paisatge de la pedra seca a l’interior de Castelló. Tècnica, anàlisi i protecció; Children’s and Young Adults’ Literature and their pedagogical implications; Els drets dels xiquets i xiquetes i l’educació per a la pau; Un país de música: la indústria musical valenciana; Poesia actual: vivències i art; Construint un periodisme independent i de canvi social, i el curs titulat Creativitat i expressió musical.

Aquests cursos formen part de l’oferta de les universitats de la Xarxa Vives i estan dirigits i impartits per professorat de l’UJI i d’altres universitats així com d’altres àmbits o entitats acadèmiques. Estan destinats als membres de la comunitat universitària i a qualsevol persona, major de 16 anys, interessada en la temàtica dels cursos. En aquest sentit, el vicerector confia en que tinguen una acollida tant positiva com en edicions anterior.

El termini de matrícula per a inscriure’s en aquests cursos està obert des del 16 de maig en http://inscripcio.uji.es.

Més informació: http://www.uji.es/cultura/cursos-estiu/base/cursosestiu/estiu-2016/cursos-2016