Vilafranca i Castellfort acolliran el 27 i 28 de juny una volta ciclista que reunirà a les categories inferiors de la Comunitat Valenciana

350
PUBLICITAT

-Xavier Tena Vidal-

Vilafranca tindrà per tercer any consecutiu una prova ciclista de categories inferiors a la localitat al mes de juny, proves a les quals es recorda al ciclista d’Ulldecona Jofre Grau Biosca.

Així es faran 2 etapes el 27 i el 28 de juny amb corredors en categoria cadet. El dissabte 27 hi haurà una contrarellotge per equips de 12 kms entre Castellfort i Vilafranca. El diumenge 28 es farà la prova en línia de 60 km que transcorrerà pels voltants de Vilafranca i amb pujada a l’Alt de la Mare de Déu de la Font de 1ª categoria. Aquesta prova ciclista està organitzada pel Club Ciclista Picaio i té com a patrocinadors entitats com la Diputació de Castelló, l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament de Castellfort així com empreses locals. Des de l’organització esperen una bona participació d’equips de tota la Comunitat, fet que reforçarà el turisme de la zona durant el darrer cap de setmana de juny.