Foto Pou

Els ajuntaments de Vilafranca i Benassal han tornat a reiterar, davant el president de la Diputació, Javier Moliner, “la necessitat que totes les administracions s’impliquen per a pagar la perforació d’un nou pou que garantisca l’aigua per a tots dos municipis”. Així ho ha explicat l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, després de reunir-se amb l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, i el president de la Diputació, Javier Moliner.

Tena ha arrancat de Moliner el compromís perquè la Diputació pague la part que li corresponga en la perforació del pou.

L’alcalde de Vilafranca ha explicat que “de la reunió també ha eixit l’acord de convocar a totes les administracions: Generalitat, Confederació del Xúquer, Diputació i ajuntaments perquè entre totes es traga endavant la perforació del pou que ha de garantir l’aigua per a tots dos municipis”.

L’alcalde ha explicat que “perforar un pou en l’aqüífer regional al costat de la zona de Llargueres és l’opció més viable, ja que les canalitzacions i sistema de dipòsits ja estan fetes i per tant s’abaratiria el cost del proveïment”.

Tena i Moliner proposaran que es cree una taula permanent de treball que permeta executar la infraestructura el més prompte possible.