Vilafranca i Benassal, bastió de les novillades a la província de Castelló

124
PUBLICITAT
  • Les dos places de bous albergaran novillades sense picadors amb ramaderies de màximes garanties

La plaça de bous de Benassal ha acollit la presentació de les novillades sense picadors tant del municipi com de Vilafranca. Per tercer any consecutiu, s’erigeixen en bastions de les novillades a la província de Castelló.

L’acte va estar presidit per David Vicente, Diputat d’Assumptes Taurins de la Diputació de Castelló i màxim responsable de l’Escola Taurina de Castelló, juntament amb l’alcaldessa de Benassal, Elia García, i la de Vilafranca, Silvia Colom. També va comptar amb l’assistència de Luis María Garrido com a representant de l’empresa Tauromanagement i Esdeveniments Mare Nostrum com a organitzadores dels festejos, i el matador Varea com a professor de l’escola i nombrosos alumnes, diversos dels quals faran el paseillo en aquests festejos.

Els cartells són els següents:

En el cas de Benassal, el mateix dia del festeig a les 13 hores correran en tancament pels carrers de la localitat els jònecs de la novillada. Les entrades per a ambdues novillades tenen un preu de 1€. Els xiquets accedeixen gratis fins als 14 anys acompanyats d’un adult, i es podran adquirir en les oficines de turisme tant de Vilafranca com de Benassal, i els dies de bous en Villafranca en la plaça i a Benassal a l’Ajuntament.

Els festejos compten amb el patrocini de la Diputació de Castelló, l’Escola Taurina de Castelló, i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament de Benassal, ToroGestión360 i el Club Taurí Manolo Molés de Benassal.