Vilafranca i Ares acullen la sisena etapa de la Challenge de la Plana

123
6a Etapa Challenge Vilafranca Ares (2)

Diumenge que ve 4 de febrer tindrà lloc la 6a etapa de la I Challenge de la Plana amb eixida a Vilafranca i arribada a Ares del Maestrat.

La sisena etapa

En total, 60 km amb dos ports de muntanya de 1a categoria que marcaran la cita. L’Alt de Sant Pere, a Castellfort, i el Coll d’Ares posaran a prova els participants en aquesta prova ciclista de categoria social que recorre la província en 9 etapes i diversos caps de setmana. A més també pujaran l’Alt Cabestany a l’inici de l’etapa.

D’altra banda, dues metes volants, a Vilafranca i Benassal, animaran encara més un recorregut marcat pel seu dur perfil.

La prova ciclista

Des del primer cap de setmana a Vila-real el 13 i 14 de gener fins a l’última etapa fins a la data diumenge passat, amb final a Castelló, la carrera ha transitat també per Xilxes i Onda.

Vilafranca i Ares veuran el seu pas en la sisena etapa abans de dirigir-se els ciclistes a Les Alqueries, Vinaròs i Rossell.

La Challenge de la Plana té com a objectiu que els aficionats al ciclisme es puguen sentir com a autèntics ciclistes professionals al mateix temps que es mostra la província com un gran escenari esportiu.