Vilafranca fa una crida perquè hi haja voluntaris per la Comissió de Festes 2016

600
PUBLICITAT

-La Regidoria de Festes agraeix la tasca exercida per la Comissió 2015

La regidora de festes de l’Ajuntament de Vilafranca, Silvia Colom, ha fet una crida perquè els veïns de la localitat i membres de penyes es presenten voluntaris-es per formar part de la Comissió de Festes del 2016.

Finalitzades les celebracions patronals de 2015 no hi ha un grup de persones disposades a organitzar els festesjos del proper any.

L’edil ha assenyalat que des de l’Ajuntament s’estan mantenint i es mantindran contactes amb penyes i grups d’amics perquè es facin càrrec d’organitzar les festes de 2016. No obstant això, es fa una crida perquè puguen sorgir voluntaris.

Els que vulguen formar part de la comissió de festes poden presentar-se en l’Ajuntament o posar-se en contacte amb la regidoria de festes.

-Agraïment a la Comissió 2015

La Regidora de Festes ha aprofitat la crida per agrair públicament “el treball que ha exercit la Comissió de Festes de 2015”. En aquest sentit ha destacat la varietat de la programació i el normal desenvolupament de tots els actes que s’han programat.

L’Ajuntament de Vilafranca ha finalitzat la recollida de tots els elements de festes i la neteja del municipi després dels festejos. El consistori ha destinat a les persones contractades durant l’estiu per realitzar aquestes tasques.