Vilafranca estrena l’Agenda Activa d’agost amb Dolces Cançons i l’Inspector Monfort

455
PUBLICITAT

El passat cap de setmana es van estrenar les activitats culturals del mes d’agost que comprenien des d’actuacions musicals fins a espectacles.

El divendres va començar el cap de setmana amb el concert de Dolces Cançons a la Residència de majors, que també van actuar el dissabte a la Casa de la Cultura. Aquesta mateixa vesprada es presentava el llibre “Inlcuso la muerte miente. Un caso del inspector Monfort”, on l’autor, Julio C. Cano, va conversar amb Jaime Vives i Juan Sorribes mentre eren acompanyats per la banda Blue Star Acoustic.

Els més menuts i les més menudes van gaudir el dissabte de vesprada de l’espectacle de circ “Coco, algo como circo”, de la companyia Coco y Machete al Càmping. La Nit dels Ciris va ocupar la nit del dissabte, va omplir el nucli antic de Vilafranca de llum d’il·lusió.

Finalment, el diumenge hi havia programada una novillada amb joves toreros de Castelló i voltants. No obstant, aquesta va quedar suspesa a causa del temporal de pluja i boira que va envair Vilafranca durant tot el dia.