Vilafranca Espai de Comerç reparteix 9 lots nadalencs en un sorteig on han participat 6.000 signatures. Amb galeria fotogràfica

323

Vilafranca Espai de Comerç1

Vilafranca Espai de Comerç2

Vilafranca Espai de Comerç ha reunit a centenars de veïns de Vilafranca per sortejar i repartir els seus nou lots de regals nadalencs. L’agrupació de comerciants, que integra 32 comerços de la Vila ha recaptat més de 6.000 firmes de clients que han passat pels comerços de la localitat. L’acció ha comptat amb la coordinació de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament de l’Ajuntament de Vilafranca.

El saló d’actes de la Casa Social ha acollit el lliurament dels regals en un acte que s’ha iniciat amb l’actuació del pallasso Nandet, que ha presentat l’espectacle “Calforeta”, tots un al·legat a la col·laboració, la solidaritat i la calor humà en el fred de l’hivern.

Vilafranca Espai de Comerç3

Vilafranca Espai de Comerç4

Vilafranca Espai de Comerç5

A continuació la reina infantil de les Festes de Vilafranca i la seua cort d’honor han estat les encarregades d’extreure les paperetes que han definit els nou agraciats. Vilafranca Espai de Comerç ha sortejat 7 lots entre tots els que han signat a les botigues. Així mateix, tots els assistents a l’acte també han rebut un dels lots. I com a novetat tots els que han compartit el vídeo de Vilafranca Espai de Comerç a les xarxes socials també han participat en el sorteig d’un dels regals.

L’associació ha agraït la presència de centenars de persones que han omplert el Saló d’Actes de la Casa Social. La festa ha finalitzat amb una xocolatada per a la reina i les dames de les festes.

Vilafranca Espai de Comerç6