Vilafranca Espai de Comerç presentarà una reclamació davant Movistar pel mal funcionament del servei mòbil i d’internet

950
PUBLICITAT

-Els comerciants i empresaris demanen a la companyia la devolució de la quota de setembre per les fallades en el servei

L’associació Vilafranca Espai de Comerç, que agrupa més de 40 comerços i empreses de Vilafranca, presentarà una reclamació conjunta davant Movistar pel mal funcionament del servei de telefonia mòbil i l’accés a internet.

Des del col·lectiu empresarial i de comerciants expliquen que “des de divendres passat s’estan produint contínues fallades en la cobertura de telefonia mòbil de Movistar, la qual cosa afecta també a les companyies Yoigo i Digimobil, entre d’altres”. A més, segons han denunciat nombrosos comerciants “les fallades també afecten l’accés a internet mitjançant el 3G”.

Però els problemes no només arriben a la cobertura de telefonia mòbil. Les línies ADSL registren nombrosos talls, amb el perjudici que això suposa per a l’activitat diària dels comerços. L’accés a internet, el comerç electrònic, els pagaments amb targeta de crèdit i altres serveis s’estan veient afectats pels errors en les línies de telefonia mòbil i accés a internet. Nombrosos comerciants han lamentat que “en els últims dies els clients ens diuen que els és impossible posar-se en contacte amb nosaltres per les mancances i errors en el servei. Aquest fet repercuteix negativament a la nostra activitat econòmica i ens genera pèrdues”

-Devolució de diners i millora del servei

Els comerciants demanen a la companyia telefònica “un millor servei, d’acord amb les tarifes que s’estan pagant. No és de rebut que davant la més mínima tempesta falli el servei de telefonia”.
Davant les contínues fallades que s’han registrat sol·licitaran la devolució integra de l’import de les factures. Des del col·lectiu de comerciants i empresaris lamenten que les companyies telefòniques no garanteixin la mateixa qualitat de servei a les ciutats que als pobles de l’interior de la província.

-Fibra òptica

D’altra banda els comerciants han exigit a la companyia que faci arribar la fibra òptica a Vilafranca, tal com ja passa a les localitats de la costa. “Estem pagant preus semblants als que paguen a les ciutats per un servei molt més lent i deficient”, han lamentat