Vilafranca Espai de Comerç i l’Ajuntament portaran la llum de Nadal a Vilafranca el 2 de desembre

176
PUBLICITAT

– Batukada, les cartes al patge reial, música i tapes oferides per comerços de l’associació conformen el programa

Vilafranca Espai de Comerç i Serveis i l’Ajuntament de Vilafranca han presentat el cartell de la Festa de l’Encesa de les Llums de Nadal, que tindrà lloc en la vesprada-nit del dissabte 2 de desembre. Es tracta d’un acte que, des de la seua creació, s’ha convertit en la porta que obri les festes nadalenques al poble. L’entitat, que agrupa a mig centenar de comerciants i professionals de la vila i el consistori volen posar en relleu, amb aquest acte, la importància de donar vida als negocis del poble en aquestes dates tan especials.

Per a fer possible la màgia de les llums nadalenques que il·luminaran els carrers principals de Vilafranca el dia 2 s’ha previst una batucada amb Ravakutem. L’inici serà a la Plaça de l’Església i el recorregut continuarà per la Plaça d’En Blasc fins al Parador de Festes. El patge reial ha anunciat la seua presència al Parador per replegar les primeres cartes de les xiquetes i els xiquets del poble i de tots els qui es vulguen apropar a Vilafranca.

– Tardeo amb tapes

Al Parador de Festes hi haurà una gran ambientació amb tapes i música. Alguns dels comerços membres de l’associació han preparat un variat assortiment de tapes i elaboracions casolanes. El Forn de Lupi, Carns Noel, Panaderia Ripollés, la formatgeria Sabores del Llosar i Carnisseria Just oferiran per 10€ 4 tapes. És important remarcar que l’abonament de les tapes se podrà adquirir fins al dia 1 de desembre.

La música anirà de la mà del grup Sarao i DJ Cuber.

Un altre aspecte destacable és que Vilafranca Espai de Comerç i Serveis i Ajuntament volen promoure una vesprada sostenible. Per això han convidat a tots els assistents a portar un got reutilitzable per reduir els residus que es generen.