Vilafranca Espai de Comerç entrega els premis del sorteig nadalenc

343

-Nota de premsa-

Vilafranca Espai de Comerç, entitat que agrupa comerciants i professionals de Vilafranca, ha lliurat les set cistelles que ha sortejat després de la campanya nadalenca. L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vilafranca assessora i dóna suport a l’entitat en l’organització de les seves activitats durant tot l’any.

Cistelles

La A.O.D.L. l’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat dels Ports, Per Reula, ha fet entrega de les cistelles als i les guanyadores.

Els agraciats han estat: Mari Carmen Vicente, Pilar Prades, Javier Monforte, María Dolores Soligó, Alfonso Roig, Elsa Piquer i Lorena Tena.

-Setena campanya nadalenca amb 8.000 participants.

La setena campanya nadalenca de Vilafranca Espai de Comerç ha comptat amb la participació de 8.000 persones que han signat en els comerços de l’associació. Entre totes les firmes s’han sortejat 7 cistelles nadalenques, valorades cadascuna d’elles entre 80 i 100 euros.

Els comerciants han manifestat la seva satisfacció pel desenvolupament de la campanya i han apuntat que el suport dels vilafranquins i visitants que confien en el comerç de Vilafranca és el millor argument per continuar amb aquest tipus d’accions.