Vilafranca Espai de Comerç: El “Forn de Pipa”

233
El
El "Forn de Pipa"

El “Forn de Pipa” continua la tradició del “Forn de Xato” a l’Avinguda de Castelló de Vilafranca.

Des de 2010 Roberto i Lupi obrin tots els dies, de dilluns a diumenge, per oferir pa, pastes artesanes i moltes novetats. Només tanquen els dissabtes, diumenges i festius per la vesprada. Ens han contat que han mantingut el que els van ensenyar Amadeo i Encarna i han tractat d’introduir algunes innovacions com les mantecades d’avellana o els rotllets de patxaran

Sense perdre l’arrel dels productes més tradicionals, no paren d’introduir noves propostes. Ara han fet una aposta pels productes ecològics i vegans. “Polos”, oli, tomates, cigrons naturals…

Al Forn de Pipa estan ben pendents de les novetats de pastisseria per portar-les a Vilafranca i sempre escolten al client per a adaptar-se a les seues necessitats.

A les xarxes els podeu trobar a Facebook @elforndepipa i a instagram https://www.instagram.com/elforndepipa/?hl=es