Vilafranca es submergeix en el Nadal amb cors, música i la festa del sopar d’empreses

482
PUBLICITAT

 

El proper cap de setmana Vilafranca s’endinsa en els actes previs al Nadal amb la col·laboració de nombroses associacions i entitats del municipi.

El grup de corda i veu Dolces Cançons ha organitzat el tradicional concert de Nadal per als residents de la Residència de la Tercera Edat de la localitat. Serà a les 17.30 hores.

Dissabte a la nit és el dia dels sopars d’empresa en la localitat. És per això que un any més arriba la festa que organitza l’associació Capsigrany amb l’objectiu d’aglutinar tots els que tinguen ganes de divertir-se. Serà al Parador de Festes amb la discoteca Eclipse. Per a tots els assistents es farà el sorteig d’un lot nadalenc.

Diumenge a la vesprada arribarà el concert del cor de la Universitat per a Majors de l’UJI, dirigit per Fernando Blasco. Se celebrarà a l’església parroquial i serà a benefici de Càritas.

-Exposició sobre pessebres de paper

A més, durant totes les festes nadalenques i fins al 27 de gener es podrà visitar a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca l’exposició sobre Betlems de Paper de Jaume Balado.