Vilafranca es queda sense servei de càmping

1414
Entrada principal del càmping municipal de Vilafranca.
PUBLICITAT

Els actuals concessionaris del càmping municipal de Vilafranca han demanat a l’Ajuntament rescindir el contracte. Recordem que aquest establiment va estar en el focus del debat quan aquests Nadals van publicar a les xarxes socials que acceptarien clients sense passaport Covid quan la mesura estava vigent. La notícia va arribar fins i tot a les Corts Valencianes.

Segons ha informat l’alcaldessa Silvia Colom en el plenari del mes de febrer, sembla que aquest fet ha estat “la gota que ha precipitat els esdeveniments”. Tanmateix, les raons principals d’abandonar la concessió són les deficiències que presenta l’estructura de l’edifici i els continus problemes amb el clavegueram. Tot això sumat a l’estrepitosa pujada de la llum.

L’actual contracte vencia el proper mes de juny. No obstant això, i després de 6 anys de gestió, els concessionaris al·leguen que actualment “no poden donar viabilitat al negoci i que avui per avui és millor tancar per a que en un futur es puga oferir un servei de més qualitat”.

L’Ajuntament n’és coneixedor de les mancances que presenta i es posarà mans a l’obra per solucionar-les. Actualment el turisme de càmping i caravàning és un sector a l’alça i l’emplaçament vilafranquí té molt de potencial. Tanmateix sembla que el càmping no es quedarà tancat molt de temps. Ja han sorgit varies persones interessades en ocupar-se’n de la gestió.