Vilafranca es prepara per a les XIII Jornades de la Gent Gran

299
JORNADES GENT GRAN VILAFRANCA
PUBLICITAT

Vilafranca celebra el dia 19 i del 24 al 29 de setembre les XIII Jornades de la Gent Gran. El dimecres 19 a les 16.00 hores a la Casa Social tindrà lloc la conferència “Inventari per a la protecció de l’arbrat monumental d’interès local de Vilafranca” a càrrec de Cristina Albert Rabaza, guanyadora del premi Explorador Andrés 2018.

El dilluns 24, a les 16.00 hores, caminada pel terme a càrrec de la Junta de l’AJP Francolí. S’eixirà de la Casa Social i els participants passaran per les Coves de Forcall i la Font de la Canaleta. El recorregut serà d’uns 5 quilòmetres i es recomana portar berenar i calçat adequat.

El dimarts 25 la Casa Social acollirà a les 16.00 hores la projecció de la pel·lícula “Nobleza Baturra” de Juan de Orduña. L’endemà, a les 15.30 hores al col·legi Blasco de Alagón tindrà lloc un taller de jocs per la convivència entre generacions i cultures. I la vesprada del dijous es disputarà el concurs mixt de guinyot a la Casa Social.

El dissabte, com a colofó a les jornades, la Sala Polivalent acollirà el dinar de germanor a les 13.30 hores al qual seguirà un ball.