Vilafranca es prepara per a celebrar el Nadal amb molta música en directe

549
PUBLICITAT

Les dates nadalenques a Vilafranca es gaudiran amb un marcat accent musical en la programació cultural. L’alumnat del CEIP Don Blasc d’Alagó i de l’IES Vilafranca oferiran el tradicional concert de cap d’any abans de les seves respectives vacances durant el matí del dijous 22 a la sala de teatre Carles Pons de la Casa de la Cultura del municipi. Aquests dos actes obriran el teló cultural en la localitat acompanyats per dos concerts més el divendres 23: l’Associació Cultural Dolces Cançons realitzarà la seva actuació a la sala Carles Pons a les 18.30h, mentre que la Unió Musical Vilafranca no fallarà a la seva cita anual amb el concert de Nadal a les 22.30h.

A Vilafranca es presentaran dos llibres davant el gran públic: Ruth Sancho presentarà el seu llibre ‘MAR-E’ el dimarts 27 a les 19h a la Biblioteca Municipal Matilde Escuder; mentre que l’historiador local Josep Monferrer presentarà la seva nova recerca sobre Vilafranca ‘Vilafranca: Identitat física, comarcal i toponímica d’un poble industrial dels Ports en la perifèria nord del País Valencià’ el divendres 30 a les 19h a la Casa Social.

L’agenda d’oci també arriba als xiquets i les xiquetes, per als qui s’ha preparat un taller infantil el dimecres 28 a les 19h a la Biblioteca. Així, una de les jornades més especials serà el matí del dissabte 31, quan el grup ‘Trobadorets’ protagonitzarà el xou ‘Menudas campanadas’ com a prèvia a la gran festa de la nit, amb un espectacle adaptat als més xicotets i xicotetes. Aquesta mateixa nit, Vilafranca acomiadarà el 2022 amb música i festa en el Parador Municipal. Abans, per la vesprada, veïns i veïnes podran participar en la popular Sant Silvestre a les 17h.

D’altra banda, cal destacar que el Betlem monumental muntat a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca continuarà estant disponible per al públic fins al 29 de gener del pròxim any. Visites en horari d’obertura de l’Oficina de Turisme.