Vilafranca entrega la Medalla de la Vila al CF Vilafranca

250
Vilafranca entrega la Medalla de la Vila al CF Vilafranca
Vilafranca entrega la Medalla de la Vila al CF Vilafranca

Vilafranca va concedir dissabte passat la Medalla de la Vila al CF Vilafranca en l’acte de celebració del 780 aniversari de la concessió de la carta de població per part de Blasco de Alagón.

L’entrega es va fer en un acte solemne a les sales gòtiques de l’ajuntament en el qual van assistir autoritats locals, l’actual directiva del club i alguns dels presidents, exjugadors i directius que han passat pel club al llarg de la seua història. Les primeres dades d’existència del club són de principis del segle XX però no va ser fins fa 40 anys que el club es va federar oficialment i aquest ha estat en actiu fins a l’actualitat en categories amateur, juvenil i futbol sala femení.

En l’acte, l’edil local, Oscar Tena, va destacar que “la celebració del naixement del poble és una data important per a tots els vilafranquins i vilafranquines, i a més, fer-ho amb la donant de la Medalla de la Vila a la primera entitat esportiva que ha estat present durant generacions en la vida de joves futbolistes i afeccionats afavoreix encara més la idea que un poble el fan persones i no edificis”.

En l’acte va intervindre el propi alcalde i membres de l’actual directiva. Aquest també va estar amenitzat per un duet de piano i veu de l’Associació Cultural Miralles del Carro.