Vilafranca Endavant contra el càncer en record de Mar Signes Monferrer

184
PUBLICITAT

El proper mes d’abril es portarà a terme la primera marxa benèfica contra el càncer a Vilafranca, la marxa ‘Endavant’. Aquesta marxa neix en honor a totes les persones que enfronten la batalla contra aquesta malaltia i als que les acompanyen en aquesta lluita. Aquesta marxa està organitzada per la jove vilafranquina Mar Mestre Signes, qui vol aprofitar-la per rendir homenatge a Mar Signes Monferrer, la seua mare, vençuda pel càncer fa dos anys.

Aquesta marxa solidària recorrerà 6.5 km, explorant un dels camins més interessants de Vilafranca gaudint d’una de les vistes més boniques del poble. L’eixida i l’arribada tindran lloc a la Placeta de l’església. En total, la marxa consisteix en un desnivell acumulat de 210 m, i és de dificultat baixa. ‘Endavant’ es portarà a terme el dissabte 6 d’abril a les 10 h. En acabar, es farà un esmorzar de germanor amb productes de comerços locals. També es sortejaran alguns d’ells.

Participa en aquesta marxa amb una inscripció, mínima, de 10€, que inclourà una bossa. A partir d’aquests 10€ es poden aportar més diners, ja que tot el recaptat anirà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, recolzant la investigació i oferint esperança a qui la necessita. Aquest és l’enllaç per a la inscripció: https://www.hj-crono.es/eventos/endavant-vilafranca—marxa-benefica-contra-el-cancer?fbclid=PAAaaUfXchGjYGM5KrRenL0UdRPV55BzaXBBpQ14ZISumVfQ0njNDpeIapEVQ_aem_AXh1eKDXI_A5qTEfD5Ek3TgL5samolXAZIZmDzd4SnZv6vnQax4zTw00ae3nK0DqBGc Tota la informació la podeu trobar a l’Instagram @endavant_vilafranca

La marxa benèfica ‘Endavant’ t’espera el proper dissabte 6 d’abril a Vilafranca per a lluitar contra el càncer i donar suport, esperança i solidaritat a totes aquelles persones que ho necessiten, en memòria de Mar Signes Monferrer.