Vilafranca encara la recta final de les festes

88
Vilafranca encara la recta final de les festes

Ahir va ser el Dia de les Paelles a les festes de Vilafranca. Al matí, a la Tasca, el grup Trencaperols va realitzar tallers infantils i els participants del concurs de paelles van recollir la llenya i l’arròs per començar a elaborar-les. A la vesprada, l’associació de cadafals va organitzar un desafiament de ramaderies en què van participar la de Germán Vidal de Cabanes i els Germans Asensi d’Orba. A continuació es va provar el bou Fuseller de la ramaderia de Francisco Fernández Herrero i a la Tasca hi va haver festa basca amb exhibició d’esports rurals a càrrec del grup de Aizkolaris Bihurri, txacolí i pinxos.
Després del berenar-sopar a la Tasca, organitzat per l’Associació de Cadafals, es va embolar al bou de la vesprada i la festa va continuar amb l’orquestra Centauro i una discomòbil a la Carpa de Festes.

Avui dissabte, la penúltima jornada de les festes comença amb un encierro i bou embolat infantil. Al migdia, els més menuts també tenen la diversió assegurada amb l’humor groc amb atraccions aquàtiques i, a la vesprada aquest popular joc es realitza en la seva versió per als adults. A les 18 hores es prova el bou Avispado de la ramaderia La Laguna patrocinat per la penya El ventanillo i el Tardeo a la Tasca ofereix l’actuació de Les XL amb l’espectacle “Abandona’t molt”. Després del sopar s’embola el bou de la vesprada i la festa arriba amb l’orquestra Àgora i una discomòbil a la Carpa de Festes.

Demà diumenge al matí està prevista una visita guiada per la Vilafranca modernista i el concurs televisiu Màster Xef per a xiquets i xiquetes a la Tasca. A la vesprada, aquest mateix emplaçament acull l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries amb l’espectacle “25 anys dels Quicos”. Les festes d’enguany acabaran a la nit amb el correfocs i l’espectacle del grup d’animació local La Xalera.

Vilafranca encara la recta final de les festes
Vilafranca encara la recta final de les festes