Vilafranca en la recta final de festes

371
SANT ROC VILAFRANCA (1)-001
PUBLICITAT

Les festes de Vilafranca han superat ja l’equador i inicien avui el seu últim cap de setmana. Els actes dedicats a Sant Roc i les disfresses marquen la jornada.

El dimecres va ser el Dia dels Quintos, amb activitats per a tots. Els més xicotets van gaudir amb els jocs tradicionals. Els majors, amb l’entrada i corro de vaques amb animals de Gns. Bellés, la xaranga local, la sangria i la discomòbil nocturna.

Ahir dijous es va celebrar la Mare de Déu d’Agost, amb la música del Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca i l’homenatge als majors a la residència. A més també va tindre lloc el posterior dinar de germanor. No van faltar en aquest dia els actes taurins amb el bou “Vinatero” com a protagonista, animal del ferro Miguelín. L’organització va ser a càrrec de El Ventanillo. El ‘tardeo’, el Ball Pla, l’embolada nocturna i l’actuació del grup local ‘Blue Star’ van completar la jornada.

La jornada d’avui divendres està dedicada a Sant Roc. La diana i cercavila de la banda local ha donat pas a la processó i missa. A més, s’ha pogut visitar la restauració que s’ha dut a terme en l’ermita del sant, que s’ha rehabilitat recentment. L’altre plat fort del dia són les disfresses. La cita per als xiquets és a la vesprada, amb l’animació de la Xalera i la festa de l’escuma i inflables. Per als majors la desfilada tindrà lloc per la nit amb la xaranga local. Eixirà de la tasca direcció a la plaça de bous on estarà esperant la discomòbil Eclipse amb Rafa Marco. La festa està organitzada per la Xalera i el Capsigrany.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA