Vilafranca, el quart municipi d’Espanya més barat per a comprar casa

203
vilafranca
PUBLICITAT

El portal immobiliari idealista ha publicat la llista dels municipis més abraçades on adquirir un habitatge. La localitat dels Ports, Vilafranca, se situa entre les cinc més barates del país. Amb un preu mitjà de 353 euros/m², Vilafranca ocupa el quart lloc. A més, només un euro el m² li separen del segon i tercer lloc.

El municipi més barat d’Espanya per a comprar cases és a la província de Toledo, Alcaudete de la Jara, amb una mitjana de 284 euros/m². El podi dels cinc municipis més econòmics es completa amb les localitats cordoveses de Belmez, en 352 euros/m², i Fuente Obejuna, 352 euros/m². A més de Vilafranca i Port Serrà, 365 euros/m², a Cadis.

El mercat de l’habitatge es troba a nivells rècord a Espanya. A l’escalada de preus en el mercat del lloguer, amb una pujada del 14 % en totes les comunitats autònomes, se suma l’increment anual en els preus de compra del 7 % l’any passat. Malgrat la pujada generalitzada, des del portal reflecteixen que hi ha localitats que són una excepció, no obstant això, els resultats no reflecteixen amb total fiabilitat el preu real de compra.