Vilafranca dona la benvinguda al Nadal en un acte festiu i multitudinari a la Plaça d’En Blasc

295

El fred no va frenar l’arribada del Nadal a Vilafranca. Per segon any, l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de l’associació Vilafranca Espai de Comerç, va organitzar una vesprada festiva coincidint amb l’encesa de les llums de Nadal.

La Xalera, amb el Patge Reial, va encapçalar un cercavila fins a la plaça d’En Blasc, punt neuràlgic de la festa. Allí, menuts i menudes van donar la carta al representant dels Mags d’Orient.

Amb un got de xocolata calenta el fred apretava menys. L’associació comercial vilafranquina va donar detalls a tots els participants.

Paral·lelament, l’empresa Bolíssim també va parar taula per oferir una degustació dels seus productes. Allò més desitjat, un caldet calentet amb pilota.

La vesprada va estar amenitzada pel grup de folklore ‘Zambomba Flamenca’, qui a ritme de caixó flamenc, guitarra, palmes i sevillanes, van inaugurar oficialment la temporada de nadales a Vilafranca.

Cal recordar també que, un any més i coincidint amb el 15è aniversari, l’associació Vilafranca Espai de Comerç ha tornat a llençar la iniciativa de decoració de balcons a la població. Entre els participants se sortejaran 15 xecs regal a bescanviar entre els comerços associats. Per participar només cal fer una foto de la decoració i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #vilafrancaespaidecomerç2021. El termini per penjar les decoracions finalitza el 22 de desembre.

D’aquesta manera l’associació local reivindica la responsabilitat social de consumir al poble, un ‘feedback’ que cal alimentar de manera constant per mantenir els serveis locals.