Vilafranca diu adéu a 10 intensos dies de festes

626
CORREFOC FESTES VILAFRANCA-001
PUBLICITAT

Les festes de Sant Roc d’enguany van viure ahir la seua darrera jornada. Actes taurins, religiosos, música, esport, cultura i diversió han omplit Vilafranca durant els últims 10 dies.

Així, el divendres passat va ser la jornada dedicada a Sant Roc. Després de la diana de la banda local, es va celebrar la processó des de l’església a l’ermita del sant, recentment restaurada. Allí es va oficiar la missa, que va estar presidida pel Vicari General Javier Aparici. A la vesprada es va celebrar el rosari i es van poder visitar les obres realitzades a l’ermita. Les disfresses van ser les altres protagonistes de la jornada, amb la desfilada infantil a la vesprada i la d’adults a la nit. L’animació de la Xalera, la festa de l’escuma i els inflables van fer les delícies dels més xicotets. Els majors, d’altra banda, van gaudir amb la xaranga local “Herederos del coñac” i la discomòbil amb Rafa Marco.

La jornada del dissabte va comptar amb la festa de la cervesa a la Tasca. No van faltar els jocs infantils amb inflables per als xiquets. Els actes taurins van centrar l’atenció. A l’hora de dinar, i organitzat per la Penya Taurina i l’Ajuntament, va tindre lloc la prova del bou “Gargantilla” del ferro Cayetano Muñoz, adquirit a la finca de la Carrasca de Culla. A la vesprada va haver corro de vaques de Hnos. Asensi. I a la nit es va embolar el bou de la jornada. A més el ‘tardeo’ amb el grup Paradita flamenca i el ball nocturn amb l’orquestra La Red i la discomòbil van completar els actes del dia.

Les festes van acabar ahir diumenge. La vesprada va comptar amb un bolsí taurí a la plaça de bous a càrrec de l’Escola Taurina de Castelló. I a la nit el correfoc i la traca fi de festes amb el grup d’animació La Xalera li va posar el punt final a les celebracions.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA