Vilafranca demana Samu 24h, residència oberta i pou d’aigua als pressuposts de la Generalitat i l’Estat

239
Plenari a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat per unanimitat una llista de peticions per als pressupostos de la Generalitat Valenciana i l’Estat. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha demanat a tots els partits representats, i especialment al PP, partit governant a Madrid i València, que ho traslladen als seus diputats.

Plenari a VilafrancaEn la moció proposada per l’equip de Govern i ratificada per tots els edils es demana que la Samu de Vilafranca preste servei les 24 hores del dia i que aquest servei aparegue consignat en els pressupostos de 2015.

A la Generalitat Valenciana també se li demana el concert de places en la Residència de la Tercera Edat i el Centre de Dia. L’alcalde ha informat dels intensos contactes que està mantenint el municipi per aconseguir que la Generalitat Valenciana concerte les places i el centre pugue obrir les seves portes l’any que ve.

-Comptes L’Estat

D’altra banda l’Ajuntament ha demanat al Ministeri de Agricltura que inclogue finançament per la perforació d’un pou que garanteixi l’abastament d’aigua a la vila. En aquest sentit l’alcalde ha apuntat que ha mantingut contactes amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. L’opció més viable passaria per perforar a més profunditat el pou de Llargueres, situat al terme de Benassal. Respecte d’això l’Ajuntament sol · licitarà a la Diputació de Castelló que redacti el projecte del pou per agilitzar els tràmits.