Vilafranca demana a totes les administracions una solució urgent per a pal·liar la falta d’aigua

2700
PUBLICITAT

“Vilafranca necessita una solució urgent i definitiva al problema d’abastament d’aigua en la qual s’han d’implicar totes les administracions”. Així ho ha manifestat l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, que ha fet una crida a la Diputació, la Generalitat i les confederacions hidrogràfiques del Xúquer i l’Ebre i el Govern perquè inverteixin els diners necessaris.

L’alcalde ha apuntat que “de no realitzar-se aquesta inversió l’estiu que hi haurà seriosos problemes d’abastament per a la població i la indústria de la localitat”.

Tena ha recordat que des de fa anys ve reclamant a les administracions solució a aquest greu problema sense que fins a la data s’hagi concretat res.

La inversió més efectiva, en la qual coincideixen els tècnics, és perforar un pou a major profunditat a la zona de Llargueres, al terme de Benassal, on ja hi ha un pou i hi ha una canalització i bombaments fins als dipòsits que arriben a la Vila . L’actuació en Llargueres també beneficiaria Benassal.

El primer edil ha fet una crida per evitar l’arribada de camions cuba el proper estiu. Així mateix ha incidit que la població, no té els recursos econòmics necessaris per fer front a aquesta inversió.