Vilafranca demana 50.000 euros a la Diputació per iniciar les obres d’un nou pou a La Parreta

257
Pou Vilafranca

Pou Vilafranca
Pou Vilafranca
-Nota de premsa-

Vilafranca necessita aquest any 215.000 euros per perforar un nou pou que ajude a garantir el subministrament hídric al municipi . L’Ajuntament així ho ha fet saber a la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. Dins de la convocatòria que la Diputació de Castelló ha realitzat per a la millora i reparació de bombes, cisternes d’aigua , trencaments a la xarxa i altres mesures de xoc l’Ajuntament de Vilafranca ha sol·licitat un import de 50.000 euros. La sol·licitud de l’ajut s’ha realitzat per unanimitat.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha assenyalat que el màxim que destina la convocatòria és del 85% per a municipis d’entre 1.000 i 5.000 habitants. D’aquesta manera Vilafranca podria optar a un ajut màxim de 42.500 euros.

Tena ha recordat que en els últims dos anys l’Ajuntament ha transmès a Diputació, Generalitat i CHE la necessitat de perforar aquest nou pou. El projecte ja va ser redactat en el seu moment pels tècnics de la corporació provincial.

Abans d’Abril l’Ajuntament de Vilafranca vol aclarir el finançament del nou pou perquè la infraestructura pugui estar operativa abans dels mesos en què es registra major carestia