Vilafranca convoca una nova edició del premi ‘Explorador Andrés’

541
vilafranca
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha publicat les bases, disponibles en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), dels guardons ‘Explorador Andrés’. “Aquests premis tenen per objecte posar en valor l’esforç de l’estudiantat i potenciar la realització de projectes relacionats amb Vilafranca” afirma l’alcaldessa, Silvia Colom. I és que, l”Explorador Andrés’ premia projectes de cicle formatiu de grau superior, treballs final de grau (TFG), treballs final de màster (TFM) o tesis vinculades a Vilafranca i que contribuïsquen a millorar el coneixement de la història i el present de la localitat, així com a desenvolupar iniciatives i projectes que redunden en una millor qualitat de vida per als seus habitants.

Cada participant podrà presentar un únic treball que ha de ser inèdit i original, al mateix temps que no pot haver sigut presentat a cap altre concurs ni haver sigut premiat prèviament. Les persones interessades poden presentar els seus treballs fins al 31 de desembre.

Després de la decisió del jurat, la persona guanyadora rebrà un premi valorat en 2.000 euros. Així mateix, el lliurament oficial de premis tindrà lloc en l’acte institucional en el qual es commemora la fundació del municipi a través de la Carta Pobla.

Enllaç a les bases: https://www.ajuntamentdevilafranca.es/wp-content/uploads/2022/11/Bases-premi-Explorador-Andres-2022.pdf