Vilafranca convoca el premi d’investigació Explorador Andrés

760
PUBLICITAT

-Està dotat amb 2.000 euros i premia tesi o treballs de final de carrera

L’Ajuntament de Vilafranca ha publicat les bases del Premi Explorador Andrés al qual poden optar estudiants que hagen fet el Treball Final de Grau, el Treball Fi de Màster o la seua tesi doctoral en aspectes relacionats amb Vilafranca.

Els treballs presentats hauran de comptar amb una memòria explicativa on es destaque la principal aportació del treball a favor de Vilafranca i dels seus habitants.

El termini per presentar els treballs finalitza al 31 de desembre del 2016.

El premi que atorga l’Ajuntament de Vilafranca és de 2.000 euros bruts, en cas d’empat seria a repartir i el premi també pot quedar desert.

El Jurat del Premi Explorador Andrés estarà format per professionals experts en la matèria i per representants del propi Ajuntament, tot i que aquests tindran veu i no vot.

El 2015, primer any que es lliurava aquest premi d’investigació, el premiat va ser el vilafranquí Pau Altaba Tena pel seu treball d’estudi arquitectònic i patrimonial de la Casa dels Brusca.

En 2016 Vicent Royo Pérez ha estat el guardonat pel treball “Vilafranca 1239-1412. Conflictes, Mediacions de pau i arbitratges al món rural valencià”. El llibre, resultat de la investigació, es presentarà el proper dia 22 a les 19h a la Casa Social de la localitat.