Vilafranca concedirà fins a 200 euros a comerços afectats per la Covid19

729
PUBLICITAT

-L’Ajuntament ha creat una línia d’ajudes de 9.000 euros per a empreses i autònoms del terme municipal

L’Ajuntament de Vilafranca ha llançat una línia d’ajudes per a reactivar l’economia del municipi i ajudar a les empreses i autònoms que van veure paralitzada la seua activitat durant l’Estat d’Alarma per la Covid19.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha aprovat una línia pressupostària de 9.000 euros dels quals cada sol·licitant podrà rebre un màxim de 200 euros.

Poden sol·licitar l’ajuda les empreses i autònoms amb domicili fiscal i establiment en la localitat, així com donats d’alta en la seua activitat laboral 3 mesos abans de la declaració de l’Estat d’Alarma. Així mateix, per a rebre l’ajuda el sol·licitant ha d’haver cessat la seua activitat durant l’Estat d’Alarma o, almenys, el temps que van durar les restriccions de mobilitat per a serveis no essencials.

Les bases completes amb els requisits, excepcions i activitats laborals que poden optar a l’ajuda es poden consultar en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Indicar que el termini de sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació de les bases en la Seu Electrònica.