Vilafranca entrega demà la Medalla de la Vila a la festa de Sant Antoni amb motiu del 778 aniversari de la Carta Pobla

1122
PUBLICITAT

-Maria Vicente obté el premi d’investigació Explorador Andrés

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat concedir la Medalla de la Vila a la festa de Sant Antoni. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dia 18 de febrer a les sales gòtiques del consistori en l’acte de commemoració del 778 aniversari de la Carta Pobla de la localitat. En el mateix esdeveniment tindrà lloc el lliurament del premi d’investigació Explorador Andrés a Maria Vicente, pel seu treball “Imatge i Retaule de la Mare de Déu del Llosar. La seva història”.

La Medalla de la Vila va ser instituïda amb motiu del 775 aniversari de la Vila. L’any del 775 aniversari de la carta fundacional de la localitat es va crear el premi Explorador Andrés per premiar treballs de recerca sobre el municipi.

Amb el premi a la festa de Sant Antoni es reconeix l’esforç de tots els majorals, voluntaris, membres del grup de teatre, rondalla i cantadors que han fet possible una de les festes més reconegudes de la localitat.

Fins a la data la Unió Musical de Vilafranca, l’assemblea local de Creu Roja, el metge i historiador Rafael Monferrer i Guardiola han estat reconeguts amb la Medalla de la Vila.