Vilafranca comptarà amb un cicle formatiu d’atenció a la dependència

2573
Visita a l'Ies de Vilafranca dels consellers, alcaldes i responsables de l'institut
PUBLICITAT

Vilafranca ha rebut dues bones notícies amb la vista posada en el proper curs escolar. A la implantació del batxillerat per al proper curs se suma el cicle formatiu de grau mitjà d’atenció a persones en situació de dependència.

La direcció de l’IES l’ha ha donat a conèixer avui a través de la seva pàgina web i les xarxes socials.

Es tracta d’un cicle formatiu de dos anys de durada que faculta, a qui l’obté, per treballar en centres de dia, centres de tercera edat, escoles infantils, centres d’atenció psiquiàtrica, amb persones amb discapacitat, en ajuda a domicili.

Així mateix amb aquest mòdul es pot accedir als cicles superiors de educació infantil o adequació sociocultural, entre d’altres.

-Petició satisfeta

El Consell Escolar de Vilafranca i l’ajuntament, mitjançant mocions, ja havien sol·licitat en més d’una ocasió aquests estudis, tenint en compte la creació de la residència de Vilafranca i l’existència de diversos centres d’aquestes característiques a Els Ports i l’Alt Maestrat.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha incidit que la demanda també s’havia concretat en les trobades mantingudes amb el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler i el conseller Vicent Marzà.