Vilafranca commemora aquest dissabte el 781 aniversari de la Carta Pobla

178

-El Centre Excursionista ha sigut premiat amb la Medalla de la Vila i Marta Monferrer Artola ha guanyat el certamen Explorador Andrés

L’Ajuntament de Vilafranca celebrarà aquest dissabte 8 de febrer el 781 aniversari de la Carta Pobla del municipi. Durant l’acte d’homenatge, es farà entrega de la Medalla de la Vila, màxima distinció del municipi, i del premi Explorador Andrés d’investigació. L’acte tindrà lloc a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament a les 12h.

La Medalla de la Vila ha recaigut sobre el Centre Excursionista de la localitat. Amb 40 anys de trajectòria a la seua esquena, el Centre Excursionista ha treballat per a recuperar i marcar els camins i sendes i ha realitzat, entre altres, excursions i campaments. Una gran tasca per a donar a conèixer la importància de la natura als vilafranquins i vilafranquines, al mateix temps que s’ha posat en valor.

Per part seua, el premi d’investigació Explorador Andrés ha sigut per al treball “Agenda 21 Els Ports i l’activitat turística 10 anys després” de Marta Monferrer Artola.