Vilafranca celebra Sant Cristòfol

302
PUBLICITAT
-Nota de premsa-
Vilafranca ha celebrat aquest cap de setmana la festa de Sant Cristòfol. En aquesta ocasió el Club Taurí de Vilafranca ha estat l’entitat encarregada de portar a terme els actes. Dissabte a la nit desenes de parelles es van abillar amb mantó de manila elles i mocador roig ells per ballar el Ball Pla. La Unió Musical de Vilafranca va interpretar les notes d’aquesta dansa tradicional.

A continuació, al Parador de Festes, es va celebrar el tribut a Fito i Fitipaldis i la discoteca mòbil DML. Diumenge es va dedicar a les celebracions religioses. Al matí la comitiva va eixir des de Vilafranca cap a l’ermita del Llosar on es va celebrar la tradicional missa. A continuació va tenir lloc la benedicció dels vehicles al Peiró de les Fonts del Llosar. Tot seguit es va iniciar la processó de cotxes per Avinguda Llosar i l’Avinguda de Castelló. Els automobilistes van fer sonar els clàxons dels seus vehicles.
Per la vesprada l’Escola Taurina de la Diputació de Castelló va oferir una exhibició de classes de toreig a la plaça de toros. Amb exemplars de Germán Vidal de Cabanes van participar els alumnes Pablo Román, Marcos i Iván Jiménez.