Vilafranca celebra la Pasqua del Llosar

878
PUBLICITAT

Aquest dilluns 6 de juny Vilafranca ha gaudit d’un dia festiu gràcies a la celebració de la Pasqua del Llosar celebrada amb motiu de la Pasqua de Pentecostés.

A les 9.30 h del matí, els actes de la Pasqua del Llosar s’han obert amb la realització d’una missa, més tard, els veïns i veïnes de Vilafranca han eixit en processó, a les 10 h, des de l’església parroquial fins a arribar a l’ermita acompanyats de la imatge de la patrona. Una vegada arribada la processó a l’ermita, s’ha celebrat una missa en honor a la Verge del Llosar i, en acabar, s’ha tornat, també en processó, cap al poble.

A la processó, amenitzada per la Unió Musical de Vilafranca, han participat capellans vinculats a la localitat, els xiquets i xiquetes de comunió i una representació de la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Vilafranca Sílvia Colom.

Un centenar de vilafranquins i vilafranquines han participat en aquest dilluns en honor a la patrona de la localitat i han acudit als actes religiosos al seu honor.