Vilafranca celebra la festa de Pàsqua del Llosar

251

Pasqua del Llosar1

Pasqua del Llosar2

Pasqua del Llosar3

Pasqua del Llosar4

Pasqua del Llosar5

Pasqua del Llosar6

Pasqua del Llosar7

Pasqua del Llosar8

Pasqua del Llosar9

Pasqua del Llosar10

Pasqua del Llosar11

Pasqua del Llosar12Vilafranca va celebrar ahir pel matí la festa de Pasqua del Llosar. A les 10h va eixir la processó des de l’església parroquial de Santa Maria Magdalena cap a l’ermita del Llosar. Van desfilar les banderes i guions acompanyades pels veïns, els majorals de Sant Antoni, els xiquets i xiquetes que diumenge van rebre la comunió, les majoralesses del Llosar, la imatge de la Verge portada pels majorals, el clergat i l’Ajuntament. Tancava la comitiva la Unió Musical de Vilafranca.

Un cop la processó va arribar a l’ermita se va celebrar una missa, presidida pels rectors de la zona i els que mantenen vincles amb el municipi.

Després de la missa se va celebrar la tradicional invitació dels majorals a tots els presents. Al pis superior dels Arcs del Pare Plàcid els assistents van degustar pastes típiques i llet. Després de la invitació la processó va tornar a la localitat.

Els veïns de Vilafranca tornaran a visitar l’ermitori del Llosar el proper mes de setembre, amb motiu de la festivitat de la patrona.