Vilafranca celebra el diumenge 3 de setembre el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines

121
PUBLICITAT

Vilafranca celebrarà el diumenge 3 de setembre el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines. En total, prop de 300 ciclistes de tota la Comunitat Valenciana, des d’alevins a promeses o ciclisme adaptat, amb llicència expedida per la FCCV, estan convocats a aquesta cita, en horari de 10 a 14 hores.

La competició estarà localitzada en el Polígon Industrial La Fos de Vilafranca, de forma més concreta en les següents zones:

· Fàbrica de Marie Claire (circuit de la carrera)

· Placeta Peiró Escala (zona d’aparcament)

Aquesta competició, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, el club MTB Animals de Muntanya i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, està integrada en el circuit de proves de les Escoles de Ciclisme de la Comunitat, i ha estat finançada per la Unió Europea – Next Generation EU, a través del Pla de recuperació, transformació i resiliència, component 26, en el territori de la Comunitat Valenciana.

Col·labora a més en el trofeu BP, Tallers Enrique García, Forn M. Fernández, Carnes Frescas S.A, Orbel, Consum Vilafranca, Basar Eslale i Fruites J. Bordás.

Visibilitat de l’esport femení

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, i el regidor d’Esports, Juan Bordás, han valorat de forma molt positiva que Vilafranca celebre una competició autonòmica d’aquestes característiques.

“La igualtat de gènere i l’accés equitatiu a les oportunitats i l’erradicació de la discriminació, són valors fonamentals per a l’Ajuntament de Vilafranca. L’equip de govern s’esforça per a capacitar a tota la ciutadania perquè aconseguisquen el seu màxim potencial, independentment de gènere, i l’esport no és una excepció: cap dona ni xiqueta ha de quedar-se enrere”, ha explicat la primera edil.

“Des del consistori municipal de Vilafranca es fa un gran esforç per proporcionar un entorn esportiu segur i positiu, lluitant contra els estereotips de gènere, facilitant i encoratjant a les xiquetes i dones a la pràctica esportiva, aquest és un dels objectius principals de la competició del pròxim diumenge”, ha destacat, per la seua part, el regidor d’Esports.

L’organització del Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines ha animat als veïns i veïnes de Vilafranca, i municipis pròxims, a assistir a aquesta competició que es desenvoluparà en un ambient familiar, lúdic i festiu.