Vilafranca celebra el diumenge 24 de setembre el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines

159
PUBLICITAT

Vilafranca celebrarà el diumenge 24 de setembre el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines, que  es va ajornar per la previsió climatològica. En total, prop de 300 ciclistes de tota la Comunitat Valenciana, des d’alevins a promeses o ciclisme adaptat, amb llicència expedida per la FCCV, estan convocats a aquesta cita, en horari de 10 a 14 hores.

La competició estarà localitzada en el Polígon Industrial La Fos de Vilafranca, de forma més concreta en les següents zones:

  • Fàbrica de Marie Claire (circuit de la carrera)
  • Placeta Peiró Escala (zona d’aparcament)

Aquesta competició, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, el club MTB Animals de Muntanya i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, està integrada en el circuit de proves de les Escoles de Ciclisme de la Comunitat, i ha estat finançada per la Unió Europea – Next Generation EU, a través del Pla de recuperació, transformació i resiliència, component 26, en el territori de la Comunitat Valenciana. 

Col·labora a més en el trofeu BP, Tallers Enrique García, Forn M. Fernández, Carnes Frescas S.A, Orbel, Charter Vilafranca, Basar Eslale, Fruites J. Bordás, Shed Marks, Farmacia Enrique Tena Aznar, Mancomunitat Els Ports i C.C.Picaio.