Vilafranca celebrarà, un any més, el Dia Internacional dels Museus, que organitza el Comitè Internacional dels Museus. Exposicions, visites guiades, bureo … són només algunes de les activitats que es podran gaudir al municipi dels Ports.

Així el proper dissabte dia 21 es podrà visitar l’exposició Imaginària, Fotografia de Primavera “Un viatge a Itàlia”, amb la col·laboració de la Universitat Jaume I. A més se celebrarà una nova edició de la trobada de bureo organitzat pel Grup de Bureo de la Iglesuela i Vilafranca. Dins d’aquesta trobada, a més de la música, des de l’oficina de turisme de Vilafranca s’oferirà una visita guiada al nucli antic. A més, a partir de diumenge 22 de maig es podrà visitar a les sales gòtiques municipals l’exposició de Vanessa Cubillas “Quan vaig començar a ser jo”. En aquesta jornada també tindrà lloc una visita guiada, en aquest cas dins el programa d’excursions organitzades per l’associació El Camí.

Aquest any en el dia internacional dels museus es pretén sensibilitzar el públic sobre com “els museus són un mitjà important per als intercanvis culturals, l’enriquiment de cultures, l’avanç i enteniment mutu, la cooperació i la pau entre els pobles”.