Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dona
Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, Vilafranca ha programat una completa agenda d’activitats que començarà el dijous 28 de febrer i finalitzarà el 14 de març.

Així, el 28 de febrer hi haurà un taller de RAP per la Igualtat amb els alumnes de l’IES Vilafranca. El 4 de març, s’inaugurarà la Setmana de les Dones amb la campanya “Dones extraordinàries”. El dia 5 la Cafeteria Ripollés acollirà des de les 18.30h un Café-Tertúlia. El dia 7, els alumnes del segon cicle d’infantil i del primer cicle de primària del CEIP En Blasc d’Alagó participaran en el taller “Totes les professions són per a tots i totes”.

El dia 8, Dia de la Dona, es durà a terme la concentració i lectura del manifest en la qual col·laboraran els centres educatius i les associacions del municipi. L’acte serà a les 12h en la plaça Na Violant Escuder. Durant el matí, els alumnes del col·legi i de l’institut també realitzaran l’activitat Dones Extraordinàries. La jornada acabarà amb el Cinema fòrum de la pel·lícula “La número uno” a les 22h en el Videoclub.

El diumenge 10 La Ravalera Teatre oferirà a les 12h a la Casa de la Cultura el recital poètic “Em dic Maria”. A més, el Grup de Dones celebrarà un dinar de germanor a la Sala Polivalent.

Les activitats pel Dia Internacional de la Dona acabaran el dijous 14 de març amb la inauguració de l’exposició “Dones extraordinàries” creada pels alumnes de l’IES Vilafranca i del CEIP En Blasc d’Alagó. L’acte serà a les 18.30h a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament. A més, a les 10h hi haurà un taller per als alumnes del CEIP En Blasc d’Alagó per a la promoció de la igualtat efectiva entre homes i dones a càrrec de la Fundació Isonomia de l’UJI.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA