Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dona

245
Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dona
Vilafranca celebra el Dia Internacional de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, Vilafranca ha programat una completa agenda d’activitats que començarà el dijous 28 de febrer i finalitzarà el 14 de març.

Així, el 28 de febrer hi haurà un taller de RAP per la Igualtat amb els alumnes de l’IES Vilafranca. El 4 de març, s’inaugurarà la Setmana de les Dones amb la campanya “Dones extraordinàries”. El dia 5 la Cafeteria Ripollés acollirà des de les 18.30h un Café-Tertúlia. El dia 7, els alumnes del segon cicle d’infantil i del primer cicle de primària del CEIP En Blasc d’Alagó participaran en el taller “Totes les professions són per a tots i totes”.

El dia 8, Dia de la Dona, es durà a terme la concentració i lectura del manifest en la qual col·laboraran els centres educatius i les associacions del municipi. L’acte serà a les 12h en la plaça Na Violant Escuder. Durant el matí, els alumnes del col·legi i de l’institut també realitzaran l’activitat Dones Extraordinàries. La jornada acabarà amb el Cinema fòrum de la pel·lícula “La número uno” a les 22h en el Videoclub.

El diumenge 10 La Ravalera Teatre oferirà a les 12h a la Casa de la Cultura el recital poètic “Em dic Maria”. A més, el Grup de Dones celebrarà un dinar de germanor a la Sala Polivalent.

Les activitats pel Dia Internacional de la Dona acabaran el dijous 14 de març amb la inauguració de l’exposició “Dones extraordinàries” creada pels alumnes de l’IES Vilafranca i del CEIP En Blasc d’Alagó. L’acte serà a les 18.30h a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament. A més, a les 10h hi haurà un taller per als alumnes del CEIP En Blasc d’Alagó per a la promoció de la igualtat efectiva entre homes i dones a càrrec de la Fundació Isonomia de l’UJI.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA