Vilafranca celebra el Dia Internacional contra la violència cap a les dones

683
Vilafranca celebra el Dia Internacional contra la violència cap a les dones
Vilafranca celebra el Dia Internacional contra la violència cap a les dones
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una completa agenda d’activitats amb motiu del Dia Internacional contra la violència cap a les dones que se celebrarà el pròxim dia 25.

La primera de les activitats va tenir lloc diumenge passat dia 11. Dins del certamen de teatre Reclam 2018 es va dur a terme la representació de l’obra ‘Mari, palante’ de Reyes Ruiz.

Aquesta mateixa vesprada se celebra una nova activitat. Es tracta de la projecció de “Antigua vida mía” en el Cinefòrum. La projecció serà a les 19h en la Casa Social.

El divendres tindran lloc diverses activitats. D’una banda, a les 12h es durà a terme la concentració i performance contra la Violència de Gènere en la qual col•laboraran els i les alumnes dels centres escolars del municipi i diverses associacions locals. La concentració començarà a les 12h enfront de l’estàtua de la Dona Treballadora. Per a la vesprada, a les 18.30h, Creu Roja ha organitzat en la Casa Social un programa de juntes.

Així mateix, des de l’Agència d’Igualtat de Vilafranca s’han organitzat activitats paral•leles amb els centres educatius. Els alumnes del CEIP Don Blasco participaran en el taller amb perspectiva de gènere “Tots i totes som importants”. Per la seua banda, els alumnes de l’IES Vilafranca assistiran al taller “Prevenció de la Violència de Gènere i relacions afectiu-sexuals sanes”.