Vilafranca celebra aquesta setmana les Pre-Jornades de Joventut i Igualtat

394
Cartell de les Pre-Jornades de Joventut i Igualtat
Cartell de les Pre-Jornades de Joventut i Igualtat
PUBLICITAT

Des del passat 11 de febrer Vilafranca està immersa en la celebració de les Pre-Jornades de Joventut i Igualtat. Així, després d’un cinema fòrum organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, des de demà dimecres dia 19 fins al 24 de febrer es podrà visitar l’exposició «No em toques el WhatsApp» a l’IES Vilafranca fins al dia 21 i d’ací al 24 a l’Espai Jove. Assenyalar que demà tindrà lloc la inauguració de l’exposició i dinàmica de sensibilització «Expressem el que sentim» amb murals als centres.

El dijous es desenvoluparà un taller de sensibilització en matèria d’igualtat amb l’alumnat de l’institut de la localitat. La cita és al mateix IES Vilafranca a les 16.30h. Quant al divendres, tindrà lloc a partir de les 22h un programa especial de «La Resistencia pero no mucho» a l’Espai Jove de Vilafranca.

Un mural per a la igualtat tindrà el protagonisme el dissabte a les 16.30h, també a l’Espai Jove. El diumenge, al mateix lloc i a partir de les 17h, arribarà la música amb el taller de rap amb perspectiva de gènere.

Finalment, la clausura d’aquestes pre-jornades es durà a terme el dilluns 24 a les 11.15h amb la lectura del manifest a l’institut.