#festesvila14 : Vilafranca calfa motors per a les festes de Sant Roc

379

Festes Vilafranca1 Festes Vilafranca2 Festes Vilafranca3

-Nota de premsa-

Demà, l’activitat s’iniciarà de bon matí amb el muntatge de “cadafals”. La comissió de “cadafals” és l’encarregada de tot l’operatiu. Més tard, a les 13h arribarà el volteig de campanes que anunciarà el començament de les celebracions. A les 18h arribarà la final del campionat de futbol sala entre els equips Niños del Bergantes i Mas de Ferré. A la nit, a les 22.30h tindrà lloc la presentació de la reina infantil i les seves dames. Seguirà el vals d’honor interpretat per la Unió Musical de Vilafranca i l’orquestra Elefunk amb discoteca mòbil a la plaça de toros.

Cal recordar que els bons de festes es poden adquirir a la pastisseria de María Rosario Bordàs. Suposen un estalvi de 14 euros respecte al preu total dels actes.

El programa de festes es pot consultar al web municipal www.ajuntamentdevilafranca.es, a les xarxes socials de l’Ajuntament i en l’aplicació mòbil de la Comissió de Festes per a dispositius Android i Apple. Aquest és l’enllaç per descarregar-la. http://festesvila.buzzapi.com/