Vilafranca busca el millor treball d’investigació del municipi amb el premi Explorador Andrés

65
PUBLICITAT

Ja s’ha obert el termini per a presentar-se al premi Explorador Andrés. Com cada any, des de l’Ajuntament de Vilafranca i la Universitat Jaume I de Castelló es busca el millor treball d’investigació vinculat al municipi i que contribuïsca al coneixement de la història i del present de la població. Aquest premi es va crear l’any 2014 amb motiu del 775 aniversari de Vilafranca. Té la finalitat de posar en valor tot el treball de l’estudiantat i potenciar la creació de treballs vinculats al municipi. Aquest treball pot ser un Treball Final de Grau (TFG), un Treball Final de Màster (TFM) o una tesi.

El personatge que dona nom a aquests premis, l’explorador Andrés, era un metge i naturalista nascut a Vilafranca. I va ser reconegut per les seues exploracions per Àfrica, Cuba i Brasil, i pel seu recorregut professional a Tortosa, com a referent mèdic i científic.

Cadascú dels i les participants només podrà presentar un treball, que haurà de ser inèdit i original, tampoc pot haver estat presentat a cap concurs ni premiat prèviament. A més, no es podran presentar aquells que ja s’hagen presentat anteriorment a aquest premi. El termini per a presentar els treballs acabarà el 30 de novembre de 2023. Es poden trobar les bases a la seu electrònica de l’Ajuntament o a través d’aquest enllaç https://vilafranca.sedelectronica.es/info.5?x=iX8oqWj*TbLB9hZe-Se4yROO902F9Ay7XAfIvm6-1WES6UoEOVjZoGh0ZW-J4fqnjMf629AVZViGLgQFatk5cbE77wslCnLoX9qAFRyLwuAivxnY715Qf0KR7E65pYTD