PiscinaVilafranca

Les elevades temperatures han aconsellat avançar l’obertura de la piscina a l’aire lliure de Vilafranca. Des de l’empresa gestora i des del consistori han treballat conjuntament en les tasques de manteniment previ. Substitució d’alguns taulells de la piscina xicoteta, col·locació de reixetes i tall de la gespa han sigut algunes de les tasques prèvies.

Des de Esport i Diversió, empresa gestora de la instal·lació, han apuntat que el bon temps ha fet aconsellable obrir les instal·lacions. Des del passat dia 12 estan en funcionament. En estius anteriors obria l’1 de juliol. L’acceptació entre els usuaris ha sigut molt bona. Fins al dia 25 ha obert en horari de vesprada, mentre que des del 26 obri al matí i a la vesprada.

La piscina disposa de tots els serveis per a passar un agradable estiu. Al costat de la instal·lació, hi ha un quiosc. L’abonament de temporada manté el preu d’anys anteriors: 30 euros per als adults i 18 euros per a xiquets. A més, l’abonament trimestral de la piscina climatitzada també inclou la piscina a l’aire lliure.

Aquest estiu hi haurà cursos específics que es desenvoluparan en la piscina climatitzada.

Publicitat