Vilafranca agraeix el treball de la Comissió de festes i tots els que han col·laborat

125
1-Comissió de Festes Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha agraït, en nom de tots els veïns, el treball de la Comissió de festes, la Comissió de penyes, i tots els col·lectius, entitats, persones i associacions, que han fet possible la celebració de les festes patronals de Sant Roc. Des del consistori han destacat que han sigut unes festes molt participatives i amb varietat d’actes per a tots els públics. Així mateix, cal destacar que no hi ha hagut incidents destacables. Des de l’ajuntament s’ha fet especial èmfasi en la labor de la Comissió de festes que, durant tot l’any, ha treballat per a organitzar 10 dies de festa. Així mateix, des de l’àrea de festes s’ha destacat que per a l’any que ve també hi haurà una comissió que s’encarregarà de l’organització de les celebracions patronals. Des del consistori també s’ha destacat el civisme que ha regnat de manera generalitzada en el desenvolupament dels actes.

Actes finals

El dissabte dia 19 es va iniciar amb l’entrada infantil organitzada pel Club Taurí. La celebració va seguir amb la festa de la cervesa, el bou Coleterón i el corro de vaques de la ramaderia de Germán Vidal. En la tasca de festes va actuar Kasparov i la penya Ventanillo va exhibir el bou Islero. A la nit es van embolar dos bous abans de l’actuació de Ruth Baker i l’orquestra Chamán.

El diumenge dia 20 la jornada es va iniciar amb tallers per a xiquets i xiquetes a càrrec de Trencaperols. La vesprada va ser de motor, gràcies a Amics del Motor de Vilafranca en el polígon industrial. El monòleg d’Andreu Casanova i el correfoc de la Xalera van posar fi a una setmana amb un centenar d’actes.