Vilafranca acull una selecció dels guanyadors del concurs de pintura de Cinctorres, amb galeria fotogràfica de les obres

2183
Cinctorres
PUBLICITAT

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca són l’espai escollit per a una mostra dels quadres que han guanyat el concurs de pintura que, des de 1979 convoca l’Ajuntament de Cinctorres. Obres lliures o oli formen part d’esta mostra que es podrà visitar fins passada la Fira de la Magdalena. L’exposició és una selecció de més de 150 quadres que conserva l’Ajuntament de Cinctorres. Estes obres conformen un relat pictòric del poble.  Alguns dels pintors que mostren les seues obres també han participat als concursos de pintura que, en ocasions, s’han organitzat a Vilafranca. 

A Vilafranca s’exposen obres de Àngel Algueró Borràs; Aderito Martínez Rodriguez; Amadeu Satorra Carulla; Armando Pons Pitarch; Ernest Descals; Francesc Puell Melà; Germán Monzó; Jaume Rodes Costa; Josep Clapera Corominas; José Rollán; Juan Antonio Alvarez Pérez; Julio Garcia Iglesias; i Pedro Compañó Viñolas.